Presley, která je jedinou Elvisovou dcerou, na svém blogu na stránkách MySpace napsala, že její manželství s "králem popu", které trvalo jen rok a půl, se rozpadlo, protože Jacksona nedokázala zachránit před sebezničením. "Náš vztah nebyl 'naoko', jak se psalo v novinách," napsala. Prý šlo o "neobvyklý vztah". "Nicméně věřím, že mě miloval tak, jak dokázal milovat jiné, a já jsem jej velmi milovala," uvedla.

S Jacksonem se prý kdysi bavila o smrti svého otce, který v 16. srpna 1977 zemřel ve věku 42 let na selhání srdce poté, co léta užíval stimulující prostředky i sedativa. Jackson se prý v jednu chvíli odmlčel a s klidnou jistotou prohlásil: "Obávám se, že skončím jako on, stejným způsobem".

Presley píše, že se pokoušela svého muže této myšlenky zbavit, on ale vrtěl hlavou a nenechal se odradit. Nyní prý zarmoucena a zmatena sleduje zprávy, které vysílají téměř stejný scénář jako 16. srpna 1977, tak jak to Michael předpověděl. "Nechtěla jsem to znovu zažít," uvedla a dodala, že je opravdu zničená.