Zpěvačka nikdy nepatřila k velkým boubelkám, přesto se rozhodla, že nějaké to kilo musí schodit. Jediným důvodem, proč na sobě Lisa Marie Presley v poslední době tolik maká je, že nechce skončit jako její otec. Silně obézní a nemocná.

Znám naši rodinou historii. Otcova strana je na tom se zdravím totálně špatně a mají kratší délku života, zatímco matčina strana je naprosto zdravá a žijí déle. Nevěděla jsem, na kterém břehu jsem. Tak jsem si řekla –Fajn, budu hrát na jistotu and pokusím se o to být v té nejlepší kondici,“ svěřila se dcera Elvise Presleyho pro magazín People.

Lisa tedy začala drasticky hubnout. „Nyní vážím úplně stejně, jako když jsem byla v pubertě. Líbí se mi, jak mi teď padne všechno oblečení,“ přiznala pohublá Lisa Marie.

Exmanželka krále popu Michaela Jacksona se tak snaží jíst pouze organické pochutiny a výrazně si zmenšila porce. „Nejlepší je jíst čisté a organické potraviny. Sním vždycky jen půlku toho, co dostanu, zvlášť pokud jde o sacharidy nebo obilniny,“ říká zpěvačka.

Elvis Presley zemřel 16. srpna 1977 ve svém panství Graceland v Tennessee. Bylo mu pouhých 42 let. Elvis seděl na záchodě, ale spadl z něj na podlahu, kde byl později nalezen jak leží ve svým vlastních zvratkách. Podle rodinného lékaře Elvis zemřel na předávkování, když si namíchal smrtící koktejl z deseti různých léků tišících bolest, antidepresiv, léků na spaní a jiných drog. Elvis, který trpěl depresemi a v posledních letech života ho trápila těžká nadváha.