Princ William, Kate a jejich tři děti se zúčastnili akce Big Help Out, kde si mimo jiné v rámci akce vyzkoušeli i lukostřelbu. Každý, kdo je rodič, ví, že udržet dítě ve společnosti v klidu někdy bývá až nadlidský úkol. Podle všeho se ale zdá, že vévodkyně si s tím umí poradit.

Podle expertky na řeč těla zatím stojí „skutečné nadšení“, které dokáže jako matka přenést na své tři děti.  V případě, že se Kate zapojí do nějaké veřejné aktivity, dělá to vždy s nadšením a právě tento soutěživý styl se odráží v chování George (9), Charlotte (8) a Louise.  „Znamená to, že jakmile rodina má nějakou soutěžní příležitost nebo výzvu, vrhne se do toho s opravdovým nadšením,“ uvedla Judi Jamesová pro britský Express s tím, že kárat děti na veřejnosti, aby se chovaly slušně by nemělo smysl.

Kromě toho má však vévodkyně Kate ještě jeden trik, jak jednat s dětmi, komunikuje s nimi totiž na jejich úrovni a děti se tak mohou cítit jisté a věřit ve své schopnosti, když se zapojují do nejrůznějších her a aktivit.  Když si například princ Louise opékal dobroty na ohni, sklonila se do jeho výšky, jako by byla dalším dítětem, aby se cítil motivovaný, ale nepříliš rodičovsky „opečovávaný“.

Video
Video se připravuje ...

Princezna Kate na finále Eurovize 2023 krátce zahrála na piáno. reprofoto YouTube / @Royal Reporter Lydia

Fotogalerie
64 fotografií