Princ a princezna z Walesu, tedy nám dobře známí William (40) a Kate (41), sdíleli na oficiálním twitteru úžasné video se spoustou střípků ze zákulisí celé korunovace. „TO BYL DEN,“ okomentovali záznam.

Video
Video se připravuje ...

Korunovace královskýma očima: Rozjařená Charlotte i Kate 

Jak to vypadalo, když se chystali do katedrály? Úžasné záběry na vojsko, ale i na jejich děti. Charlotte se krásně těšila... A jak trávila svůj velký den Camilla? A na závěr balkonový pozdrav a letecká show. Vše doprovázeno krásnou hudbou.

Ani král s královnou se zahanbit rozhodně nenechali. Místo aby musel jejich lid čekat, rovnou zveřejnili oficiální fotografie, pořízené během dneška. Na jedné z nich jsou zachyceni například na balkoně paláce, jak mávají desetitisícům trpělivých, co na prostranství okolo paláce čekali. 

 

Další dvě je ukazují, jak stojí přímo vedle sebe a sdílí spolu pár intimních a osobních slov. Jindy zase sledují úchvatnou show rudých, bílých a modrých »paprsků« barev. Takhle londýnské nebe zbarvily speciální letouny. Na dalším snímku z paláce se Karel a Camilla na sebe usmívají. 

Královna Camilla, která navíc miluje své pejsky jménem Bluebell a Beth, tomu uzpůsobila dokonce i své šaty. Pokud se pozorně podíváte na výšivku ve spodní části sukně, nějakého pejska tam jistě najdete také. 

 

Fotogalerie
163 fotografií