Když princ Harry veřejně vystoupil pod hlavičkou nového startupu BetterUp, rozhodl se promluvit do duše všem zaměstnavatelům. „Z pohledu zaměstnavatele, nemůžete od lidí očekávat, že na sobě budou pracovat, když jim k tomu nedáte dostatek času,“ nechal se slyšet ve videu, které společnost zveřejnila na svém twitteru.

Podle něj by každý zaměstnanec měl mít k dispozici dost prostoru na to, aby se mohl věnovat i sám sobě. Zrzavý aristokrat veřejně přiznal, že si prošel syndromem vyhoření a zdůraznil důležitost duševní hygieny. 

Nevyžádané rady od britského prince ale ne každý ocenil. „Nikdy v životě nepracoval,“ rozčílil se na twitteru jistý Taner a tisíce lidí mu daly za pravdu. „Vždycky jenom já, já, já. Normální lidé musí pracovat,“ rýpl si do Harryho zase Richard. 

Někteří dokonce neváhali napsat, že je Harry opravdu kvalifikovaný mluvit o duševním zdraví, protože se ničím jiným prakticky nezabývá. A objevily se i názory, že kdyby Harry nebyl princ, vůbec by se do Spojených států nedostal.

Loni v květnu totiž Harry veřejně přiznal pravidelné užívání drog a nadměrnou konzumaci alkoholu, aby se vyrovnal s bolestí ze ztráty své matky, princezny Diany (†36). Kdyby ale závislost na drogách přiznal kdokoli jiný, určitě by si na něj dal imigrační úřad pořádný pozor. 

VIDEO: Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
122 fotografií