Krásná neteřinka princezny Diany se v sobotu 24. července dostala pod diamanty osázený 'čepec' miliardářského módního magnáta Michaela Lewise. Na seznamu hostů okázalé svatby se vyjímalo mnoho významných jmen, spousta důležitých členů rodiny ovšem také chyběla. Mezi nimi i otec nevěsty, Charles Spencer.

Jako nejpravděpodobnější důvod jeho nepřítomnosti na dceřiných velkolepých vdavkách se uvádí zranění ramene a povinná pětidenní karanténa, kterou všichni cestující do Itálie museli absolvovat. Mnoho královských fanoušků se však domnívá, že Spencer nesouhlasil s obří věkovou propastí mezi novopečenými manželi a odmítal přijít. Nevěstu k oltáři museli dovést její bratři.

Kitty ve čtvrtek sdílela na instagram krátký videosestřih ze svého velkého dne a připojila k němu krátké vyjádření. „Moment, na který jsem v života nejvíce pyšná, je bezpochyby ten, že mě mí bratři dovedli k oltáři. Děkuji rodině a přátelům za nezapomenutelný víkend plný lásky, smíchu a štěstí,“ napsala Spencerová. O otci v textu nepadlo ani slovo, což mnozí nepovažují za dobré znamení.

Zranění ruky jako hlavní důvod absence bratra princezny Diany na svatbě potvrdil ovšem i zasvěcený zdroj. „Charles si poranil ruku, což je důvod, proč nemohl vycestovat. Pro všechny bylo každopádně mnohem jednodušší, že tam nebyl,“ dodal tajemně zdroj.

VIDEO: Morávková si nadělila dárek za 36 mega! A velkolepá pocta Nedvědovi

Video
Video se připravuje ...

Morávková si nadělila dárek za 36 mega! A velkolepá pocta Nedvědovi Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
53 fotografií