Na spolupráci s Netflixem, pro nějž budou vytvářet nejrůznější projekty cílené na mladší publikum a rodiny s dětmi, se vévodové ze Sussexu dohodli ještě v době, kdy oficiálně nemohli profitovat ze svého postavení předních členů britské monarchie. O tajných domluvách věděli zaměstnanci paláce, kteří však před zbytkem královské rodiny museli být zticha.

„Jsou to dobří lidé, pro Meghan a Harryho chtěli jen to nejlepší, jenže některá tajemství vévodů jsou natolik výbušná, že by vyhodila do povětří jejich pečlivě promyšlený příběh o obětech monarchie,“ prozradil serveru Daily Mail zdroj z paláce.

„Někteří z těchto zaměstnanců například věděli o komerčních rozmluvách manželů v době, kdy stále byli plnohodnotnými členy monarchie. Dělali si cestičku k milionovým výdělkům dávno předtím, než byl plánovaný megxit zveřejněn,“ dodal zdroj.

Za projekty pro streamovací službu Netflix Harry s Meghan inkasují až 150 milionů dolarů, v přepočtu tři a půl miliardy korun. Smlouvu vévodové ze Sussexu také uzavřeli se službou Spotify, pro niž měli tvořit podcast. Od loňského prosince na platformě visí pouze úvodní půlhodinová epizoda, přesto za spolupráci shrábli další miliony.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
98 fotografií