Tohle je bezesporu noční můra každé ženy. Místo toho, aby den, kdy očekává narození svého prvního dítěte, trávila ve společnosti svého muže (a sbalenou taškou do porodnice), její muž od ní uteče! A to doslova – před vynervovanou budoucí maminkou dal vévoda ze Sussexu přednost Londýnskému maratonu, kde bude rozdávat medaile a podporovat sportující Angličany. Jako kdyby snad upřednostňoval své královské povinnosti před faktem, že ho každou minutou může Meghan Markleová učinit otcem!

Po boku krásné herečce nyní stojí alespoň její maminka Doria Raglandová (62), která je své dceři oporou už více než týden. Přiletěla za ní totiž z Ameriky a v současné době s vévodkyní a vévodou bydlí v Frogmore Cottage. Podle zdroje z okolí britské královské rodiny se Meghan na svého prvního potomka velice těší a užívá si poslední dny klidu a odpočinku: „Už to podle všeho nebude dlouho trvat. Meghan je opravdu nadšená. Samozřejmě, že je nervózní jako každá prvorodička, ovšem jak ona, tak i Harry se už nemohou dočkat.“

Půvabná brunetka Meghan a syn prince Charlese (70) Harry by si prý představovali co nejpřirozenější porod, a tak společně trénovali nejrůznější dýchací techniky. Nechali se dokonce poučit i o hypnoporodu, kterým si údajně prošla i Kate Middletonová (37), manželka Harryho staršího bratra, prince Williama (36). Přesto se však Meghan netají tím, že by v ideálním případě chtěla rodit doma do vany – samozřejmě pokud nenastanou nějaké komplikace. Snad to na ni nepřijde teď, když je Harry tak daleko od Windsoru, kde mají usedlost!

Podle některých spekulací však Meghan už dávno porodila, a všem dohadům notně nahrál fakt, že bývalá hvězdička seriálu Kravaťáci vynechala tradiční velikonoční návštěvu kostela, kam vždy chodí všichni členové královské rodiny. Před dvěma dny se navíc před Frogmore Cottage objevila sanitka a nad stavením navíc kroužil vrtulník, což skutečně nasvědčovalo tomu, že malé princátko nebo princeznička už přišlo na svět. Jak je to ale ve skutečnosti, to nejspíš ukáže až čas… a není pochyb o tom, že se tenhle zamilovaný pár s touto novinkou pochlubí na svém novém instagramovém účtu!

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
36 fotografií