Byznysman Richard Livingstone vlastní superluxusní hotel Cliveden House, kde trávila poslední noc před svatbou vévodkyně Meghan v doprovodu své matky. Je nanejvýš pravděpodobné, že právě tam udělala Melissa na své budoucí zaměstnavatele dojem. Richard má se svou manželkou Natalií tři děti. Právě o ně se bude Melissa starat. Má být k ruce i manželskému páru během víkendu v jejich luxusním domě ve čtvrti Notting Hill, jehož hodnota je odhadována na 600 milionů korun.

„Je jednou z nejlepších z oboru. Nikdy nebyla dlouho bez práce,“ řekl o superchůvě zdroj britskému Daily Mailu. Melissa pracovala pro Robbieho Williamse nebo například pro Madonnu.

Meghan začalo „služebnictvo“ opouštět jen krátce poté, co si vzala Harryho. O emailech v pět ráno, neobvyklých požadavcích a „nesnadné“ spolupráci s Meghan si už měsíce štěbetají vrabci ve větvích stromů královských zahrad.

Jen před pár dny vyšlo najevo, že ze služeb odchází její osobní asistentka Amy Pickerill, která k ní nastoupila teprve před pár měsíci. Oficiálním důvodem je stěhování novomanželů a nastávajících rodičů do Frogmore Cottage ve Windsoru, které by se mělo uskutečnit v horizontu týdnů.

Amy Pickerill přitom dostala toto místo na doporučení Samanthy Cohen. Ani ta však už u Meghan nepracuje. „Panter“ Samantha, jak je jí přezdíváno, pracovala pro královskou rodinu dlouhých 17 let. Byla jednou z nejoblíbenějších a nejdůvěryhodnější osobou pro samotnou královnu Alžbětu II.

Samantha byla přiřazena k Harrymu a Meghan poté, co jim dal výpověď Edward Lane Fox, který skončil po pěti letech minulé léto. Samantha měla vévodu a vévodkyni ze Sussexu sice chránit pouze dočasně, byla však požádána, aby u nich zůstala na neurčito. Nestalo se tak, což zvěsti o problémovosti Meghan jen přiživilo.

 

Fotogalerie
30 fotografií