Princezna Eugenie si řekne se svým snoubencem Jackem Brooksbankem (32) »ano« v kapli sv. Jiří na hradě Windsor, tedy na tom stejném místě, kde se v květnu konala svatba prince Harryho a Meghan Markle. Honosná veselka se jako téměř všechny svatby britské královské rodiny neobejde bez celebrit. Stejně tak jako Eugenie, tak i její snoubenec má přátelé mezi hvězdami. Brooksbank kdysi pracoval jako barman a později se stal britským ambasadorem značky tequila Casamigos. Mezi zakladatele značky patří i George Clooney, který se určitě se svou manželkou Amal objeví mezi svatebčany. Do lavic kaple také usednou Cara a Popy Delevingne či zpěvák James Blunt s manželkou Sofií Wellesley. Ten nechyběl ani na svatbě prince Harryho. Přijde i Robbie Wiliams a dokonce novomanželům zazpívá Andrea Bocelli.

Jako každá nevěsta, chce princezna vypadat nádherně ve svůj svatební den. Princezna Eugenie dlouhá léta bojuje se svou váhou a před svatbou se její úsilí zhubnout přebytečná kila zdvojnásobilo. Podle DailyMailu princezna drží přísnou dietu, každé ráno vstává v sem hodin a chodí běhat. „Vstává každé ráno a jde běhat, je neuvěřitelně motivovaná,“ řekla její kamarádka.

S dietou jí pomáhá Gabriela Peacock. Nutriční specialistka českého původu, k níž chodil před svatbou dokonce i princ Harry. Zdá se, že princeznin bratranec byl se službami bývalé modelky, spokojen, a tak se ji rozhodl doporučit své sestřenici. Peacock nabízí různé přípravky na hubnutí a každý stojí kolem 100 liber na měsíc (v přepočtu 2 919 Kč)! Nejoblíbenějším přípravkem je Slim Me, což je gel, který potlačuje hlad, vyrovnává hladinu cukru v krvi a udržuje rychlý metabolismus. Mezi klienty Peacock patří i exmoderátor Top Gearu Jeremy Clarkson a herečka Anna Friel.

Fotogalerie
48 fotografií