Rozpuštěné rovné vlasy, elegantní lokny, různé drdůlky a ohony. Takové účesy zatím vídáme u vévodkyně ze Sussexu. To by se ale zřejmě mohlo změnit ve chvíli, kdy Meghan otěhotní. Jak je to možné?

Už v roce 2011 totiž tehdy ještě americká herečka prozradila tajemství krásy svých kadeří. Oblíbila si totiž speciální vlasovou kosmetiku Brazilian blowout, která umí narovnat její přírodně kudrnaté až keříčkovité vlasy. Přece jen je Meghan po mamince Dorii Ragland (61) napůl černoška a i z fotek z dětství je patrné, že původně měla právě typické kudrlinky. Jenže těch už se před lety zbavila, aby se lépe prosadila jako herečka.

Ani po královské svatbě ale ze svého zvyku vlasy narovnávat neupustila. V budoucnu jí ale asi nic jiného nezbude, zvlášť když se chce stát co nejdříve matkou. Její oblíbené produkty totiž nejsou vhodné pro dámy v očekávání, a tak je bude zřejmě muset přestat používat.

S chotěm princem Harrym (33) zatím ještě těhotenství oznámit nemůžou kvůli nabitému programu, který je čeká.  Ovšem veřejnost přesto doufá, že na miminko dojde velmi záhy. Odteď tedy stačí jen sledovat, jaké účesy bude Meghan volit. Jakmile se objeví kudrlinky, bude jasno!

Ovšem otázkou zůstává, zda si vévodkyně nenajde jiný způsob, jak kadeře zkrotit. Vždyť coby členka královské rodiny má přece jen trochu odlišné možnosti. Případně se úplně přestane objevovat ve společnosti, aby nikdo neodhalil tajemství předčasně.

VIDEO: Novomanželé Harry a Meghan: Zbavili se svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
72 fotografií