Meghan se již několikrát objevila po boku královny a zdálo se, že se z nich staly docela dobré kamarádky, soudě podle toho, jak se Alžběta vedle choti svého vnuka vesele smála. Ovšem slavit s ní narozeniny zřejmě nebude, rozhodně ne přímo v sobotu 4. srpna, na kdy narozeniny připadají.

Toto datum už má totiž hlava Británie dávno zapsané ve svém srdci coby narozeniny své maminky, která se také jmenovala Alžběta. Letos by navíc manželka Jiřího VI., která zemřela v březnu 2002, oslavila již 118. narozeniny. Královna tak jistě bude tento den věnovat zejména vzpomínkám na zesnulou matku.

Kromě toho i princ Harry (33) bude v den narozenin své ženy zaneprázdněný. Svému kamarádovi od dětství jménem Charlie Van Straubenzee totiž slíbil, že mu půjde za svědka na svatbě. Charlie si bude brát svou partnerku Daisy Jenks a obřadu by se měl zúčastnit údajně i princ William (36) s vévodkyní Kate (36). Také je pojí přátelství s rodinou ženicha a jeho starší bratr Thomas je dokonce jedním z kmotrů princezny Charlotte (3).

Je pravděpodobné, že Harry vezme choť na veselku s sebou. Její narozeniny pak jistě oslaví alespoň dodatečně. Už v minulých letech pro Meghan připravil řadu milých překvapení, například loni ji vzal na výlet do Afriky a představil svým přátelům.

VIDEO:  Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan trávili předsvatební noc?

Video
Video se připravuje ...

Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan stráví předsvatební noc? Reuters

 

Fotogalerie
117 fotografií