Snad každé ženě se přihodilo, že když se chystala ven, přehlédla nějaký drobný detail a trapas byl na světě. To samé teď potkalo i vévodkyni ze Sussexu, která na oficiální návštěvu Irska dorazila v zelených šatech své oblíbené značky Givenchy a hlavně s kabelkou značky Strathberry.

Jenže zrovna na kožené tašce, kterou teď právě fanoušci britské královské rodiny zřejmě skupují, brunetka zapomněla plastovou ochranu. Zespodu měla tak kabelka stále igelitová chránítka proti odření. Vypadalo to tak, jako by Meghan měla tak naspěch, že sotva kabelku popadla v obchodě, hned s ní vyrazila na cestu a ani si ji pečlivě neprohlédla.

Přitom s ní do Irska cestoval nejen Harry, ale také její osobní asistentka a další zaměstnanci, kteří mají na starost dohlížet na to, aby byla bývalá herečka dokonalá. Tato drobnost ovšem očividně unikla jejich pozornosti. 

Málokdo, kdo Meghan a Harryho na jejich oficiální návštěvě potkal, by si ale něčeho takového všímal. I kdyby, těžko by jí to vyčítali, když se Meghan nechala slyšet, že je Dublin její oblíbené město. Navštívila ho prý už v roce 2013, kdy na místní univerzitě přebírala hereckou cenu.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
118 fotografií