Manželka prince Harryho se sice po svatbě obléká střídmě, ale stále jde proti proudu. V poslední době si její módní styl vzal na starost bývalý stylista výstřední zpěvačky Lady Gaga Brandon Maxwell. Zda Meghan dala na jeho rady i tentokrát, není jisté, ale jako jediná nepřišla na křtiny ve světlém. A i když barva jejích šatů rozhodně nebyla zářivá, pozornost na sebe dokázala strhnout s přehledem.

Maminka křtěného prince Louise oblékla velmi elegantní a noblesní krémové šaty od Alexandera McQueena, které doplnila kloboučkem od Jane Taylor. Její těhotná sestra Pippa naopak zvolila světle modré propínací šaty, pod kterými dokonale maskovala své rostoucí bříško.

Také další dvě děti prince Williama a vévodkyně Kate byly sladěny do světlých barev. Princezna Charlotte vynesla bílé šatičky s modrým potiskem a doplňky a princ George bílou košili s modrým lemem a k tomu kraťásky v námořnické modři.

Modrý oblek si vzal také táta William i Louisův strýc princ Harry. Do světle modré, až šedivé, se oblékli prarodiče prince Louise z maminčiny strany, Carol a Michael Middletonovi. A v bílých šatech s béžovými doplňky dorazila také vévodkyně Camilla s princem Charlesem v modrém obleku.

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina přijíždí na křtiny prince Louise. Twitter/@kensingtonroyal

Fotogalerie
89 fotografií