Britský princ se takto nechal slyšet na charitativní akci v Kensingtonském paláci, jíž se účastnil v pátek večer. Podle něj ale Kate dvojčata nečeká. „Dvě děti jsou fajn, ale zatím nevím, jak si poradím s třetím. Asi budu neustále unavený,“ dodal se smíchem s tím, že se snaží co nejvíce spát, aby byl odpočatý do zásoby, až děťátko přijde na svět.

Kate už Williamovi povila dva potomky: George přišel na svět 22. července 2013 a Charlotte 2. května 2015 a vévodkyně se nijak netajila svou touhou po třetím dítěti.

Palác také oznámil, že stejně jako v předchozích dvou případech Kate bojuje s těhotenskými obtížemi. Konkrétně s nadměrným zvracením zvaným hyperemesis gravidarum. Při prvním těhotenství musela být dokonce hospitalizována a zvracení bylo nutné kompenzovat zvýšeným příjmem tekutin, živin a jiných posilujících látek. Když čekala princeznu Charlotte, lékaři se o ni starali doma v Kensingtonském paláci. Vévodkyně i v případě nynějšího těhotenství musela znovu zrušit svá vystoupení na veřejnosti.

Fotogalerie
61 fotografií