Vévodkyně z Cambridge ani v sedmém měsíci těhotenství nezapomíná na své královské povinnosti. Byla zrovna na oficiální návštěvě centra pro léčbu závislostí ve Wickfordu v hrabství Essex, když se jí ale stala menší nehoda.

Podpatek jejího černého střevíčku se totiž zasekl v mřížce kanalizace a Kate se tak nemohla hnout z místa. Bylo poznat, že ji to na okamžik rozhodilo, ale přesto se snažila brát situaci s humorem a za chvíli se jí podařilo botu zachránit.

Shodou okolností byl u toho také veterán Jonathan Douglas-Hughes, kterému se podobná nehoda stala v roce 2016, rovněž při setkání s Kate a jejím chotěm, princem Williamem (35).

Tehdy uklouzl a upadl, načež se mu princ okamžitě vydal na pomoc. Poručík si na to dodnes vzpomíná a vévodkyni to prý dokonce při této příležitosti připomněl. „Moje žena jí řekla, že zajistí, abych to už znovu neudělal,“ cituje jeho slova britský Daily Mail.

Když se pak Kate zachytila za podpatek, pobaveně mu prý řekla, že je stejná jako on. Očividně si tak ze svého faux pas nic moc nedělala. Hlavní je, že kvůli zaseknuté botě neupadla a nic se nestalo jí ani jejímu nenarozenému děťátku.

VIDEO: Princ William a vévodkyně Kate na cestě po Skandinávii

Video
Video se připravuje ...

Princ William a vévodkyně Kate na cestě po Skandiniávii. youtube.com/ EasyTech/BPŽ

 

Fotogalerie
87 fotografií