„Chtěl bych začít něčím osobním. Chci vzdát poctu svým rodičům za to, jak mě vychovali. Když jsem se poprvé stal otcem, začal jsem uvažovat nad tím, jak budeme vychovávat děti. Přemýšlel jsem nad hodnotami, které mi rodiče vštěpili. Pořád se mi vybavovaly vzpomínky na to, jak mě maminka brala do útulku pro bezdomovce. Jak mi říkala, že na nich záleží a že společnost nebude v pořádku dokud nebudeme brát vážně i tyto lidi,“ rozpovídal se William před publikem o princezně Dianě, která tragicky zahynula při autonehodě v Paříži v roce 1997.

„Pro otce byla charita smyslem života. Vzpomínám si na to, když jsem byl ještě malý chlapec a otec trávil hodiny a hodiny čtením dopisů se žádostmi o pomoc od lidí, kteří v životě neměli takové štěstí jako my. A jak jim pomáhal,“ uzavřel princ s dojetím v hlase.

Podle Williamových slov je pro každého důležité pomáhat ostatním a věnovat se charitě. Ve světě totiž tato pomoc chybí. Jeho rodina to tedy opravdu nedělá jen kvůli tomu, že by chtěla zapůsobit na svět, ale z přesvědčení.

VIDEO: Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou Instagram

Fotogalerie
49 fotografií