V díle s názvem Game of Crowns (Hra o koruny) si publicista bere na paškál choť prince Charlese (67). Ta prý nedokázala překousnout popularitu Williama a Kate (začali spolu chodit v roce 2003) a už od začátků jejich vztahu se pokoušela vrazit mezi ně klín. A co víc – částečně uspěla!

Camilla zatlačila na Charlese, aby svého syna přesvědčil, že by se měl s Kate rozejít. A protože si William v té době nebyl jistý, zda se chce tak mladý usadit, nechal si poradit a Kate dal v roce 2007 »kopačky«. Jenže efekt, který Camilla očekávala, se nedostavil. Její popularita zůstala v Británii na bodu mrazu, zatímco Williama a Kate byly dál plné noviny.

Psalo se, že si jen dávají pauzu, ale stejně se k sobě vrátí. To se po půlroce skutečně stalo a za další čtyři roky už se s velkou slávou brali. A veřejnost si je ještě víc zamilovala. Camilla pak podle Andersena své zákeřné plány vzdala a smířila se s tím, že z královské rodiny bude vždy ta nejméně oblíbená. Mimochodem – v knize stojí i to, že Williamova máma Diana (†36) vymyslela pro Camillu, kterou nemohla vystát, zjevně celkem trefnou přezdívku Rotvajler.

Fotogalerie
13 fotografií