Budou to jejich první společné Vánoce jako čtyřčlenné rodinky. Malá Charlotte se narodila letos 2. května a od té doby si stihla získat miliony srdcí, ba dokonce se stát módní ikonou a udávat miminkovské módní trendy. Naposledy Kate (33) s Williamem (33) zveřejnili její nejnovější fotky koncem listopadu. Už o pár týdnů později je tu foto nové – vánoční. Je však z podzimu.

Fotka vznikla už koncem října v zahradách jejich rodinného sídla – v Kensingtonském paláci. Za aparátem stál jejich dvorní fotograf Chris Jeff a rodinu zachytil na trávníku posypaném spadaným listím. Ještě bylo teplo, protože malý George má na sobě pouze modré kraťásky a tmavomodré podkolenky. Na lehko je také princeznička Charlotte, která má přes fialkové šatičky jen svetřík.

„Focení jsem si moc užil, přestože bylo náročné. Máte jen pár chvil na to, udělat co nejostřejší snímek, než se děti začnou neposedně ošívat. Doufám, že se fotka bude veřejnosti líbit, a jsem pyšný na to, že si ji vybrali za vánoční snímek,“ nechal se slyšet fotograf.

A je to právě laškovný Georgův výraz a kouzelný úsměv Charlotte, které na sebe strhávají veškerou pozornost. Kate s Williamem v pozadí jen dokreslují obrázek dokonalé rodiny. „Vévodkyně a vévoda z Cambridge všem přejí veselé Vánoce a děkují za spoustu přání a vřelých vzkazů, které dostávají. Všichni se moc těší na první společné Vánoce ve čtyřech,“ stojí u pohlednice.

Svátky rodina oslaví ve svém venkovním sídle Anmer Hall, které dostali darem od královny Alžběty II. Willliam s rodinou se budou účastnit tradiční vánoční mše, kterou každoročně navštěvují i s královnou, poté za nimi na venkov přijedou babička a děda Middletonovi.

K „vánoční“ pohlednici připojil Kensingtonský palác i zprávu o tom, jak se daří královským dětem. George už v lednu čeká nástup do školky. Kate s Williamem pro něj vybrali alternativní školku typu Montessori v Norfolku.

Kromě Kate a Williama svou vánoční pohlednici zveřejnil také Charles s Camillou. Fotka vznikla na soukromém sídle ve Skotsku, kde manželé trávili letní dovolenou.

Fotogalerie
10 fotografií