Tragická smrt princezny Diany (†36) v roce 1997 zarmoutila téměř celý svět. Leckdo by si přál, aby byla stále naživu, zvláště nyní, když by z ní díky synu Williamovi (33) byla již dvojnásobná babička. Jistě by nevynechala ani křtiny vnučky Charlotte Elizabeth Diany, která své třetí jméno zdědila právě po ní.

Fotomontáž znázorňující, jak by její účast na křtinách vypadala, vytvořil neznámý vtipálek na internetu. Diana se na ní láskyplně sklání nad princezničkou Charlotte, kterou v náručí drží její maminka, vévodkyně Kate (33).

Fotografii sdílelo na Facebooku již více než 260 tisíc lidí a vyvolala rozporuplné reakce. Každopádně nelze autorovi upřít, že velmi šikovně dokáže pracovat s Photoshopem. Snímek Kate s malou Charlotte pochází z červencových křtin v kostele svaté Máří Magdalény v Sandringhamu.

Diana je dodána z fotky z jejího krátkého osobního setkání s Matkou Terezou. To se odehrálo v New Yorku v červnu 1997, pouhé dva měsíce před Dianinou autonehodou v Paříži, která se jí bohužel stala osudnou.

Fotogalerie
13 fotografií