KateWilliamem víceméně úspěšně absolvovali třídenní návštěvu Spojených států, našlo se však několik šťavnatých momentů, které nasytily média a pobavily čtenáře i diváky.

Nejprve protokol porušil dvoumetrový basketbalista NBA LeBron James, který zpocenou tlapou objal těhotnou vévodkyni, ani se nenadála, pak se Kate na slavnostní večeři, kam vstupenka stála 220 tisíc korun, objevila v „obnošených“ šatech a nyní uniklo video, které zaznamenalo, co si Kate ve skutečnosti při všech akcích, kterých se musí účastnit a na kterých se musí usmívat, myslí.

Kate byla na návštěvě rodinného a dětského centra v nechvalně proslulé čtvrti Harlem. Spolu s několika dalšími ženami a místními babičkami byla požádána, aby zabalila pár dárků pro nejchudší děti. Kate se pustila do práce, ale pak ji dáma v černém stojící těsně za ní pobídla: „Pokračujete v balení.“ Tento pokyn těhotnou Kate překvapil. Jako manželka následníka britského trůnu není na něco podobného zvyklá.

V tom okamžiku Kate šlehla pohledem doprava, pozvedla obočí a vykulila oči tak, že bylo jasné, co si myslí. „To si snad ze mě dělá ta dáma legraci,“ určitě prolétlo hlavou Kate. Krom tohoto výmluvného pohledu však na sobě nenechala nic zdát a pokračovala v balení. Aspoň si to natrénovala, takže až budou s Williamem balit dárky pro malého George, půjde jí to jako na drátkách…

Fotogalerie
10 fotografií