O další praní špinavého prádla v rodině vévodkyně z Cambridge Kate se postarala Joanne Callen, která je dcerou sestřenice Katiny matky. Joanne nešetřila svými emocemi a zcela otevřeně řekla svůj názor na Caroline Middleton, matku Kate.

V jednom ze svých peprných projevů podotkla: „Paní Middleton ignoruje celou naši rodinu a chová se, jako by byla důležitější než samotná královna.“ Neteř Caroline Middleton (59) tak na plnou pusu poukázala na fakt, že co se Kate stala manželkou následníka trůnu, tak celá její rodina obrátila nosánky nahoru a to především její matka, ze které se stala snobská panička. Vyčetla jí, že se s nimi Middletonovi neviděli od královské veselky, která proběhla v dubnu v roce 2011.

Od té doby také nikdy nepřišli na žádnou společnou rodinnou oslavu. „Nejsme v jejím společenském kruhu,“ dodává pichlavě Joanne. Carolline je přitom kmotra Joanne, ovšem to ji nebrání v tom, aby neudělila tetě další políčky. Údajně totiž už jako dítě si na svou tetu vzpomíná, že byla vždycky kariéristka, a teď konečně došla svého cíle.