Druhé těhotenství vévodkyně Kate Middleton je stále pod drobnohledem nejen veřejnosti, ale především samotné královny a královské rodiny. Každý má pocit, že budoucí dvojnásobné matce musí radit. A to se týká i samotného výběru jména pro miminko.

Přestože Kate je skálopevně rozhodnutá, že její dcera ponese jméno Margaret Elizabeth, zbytek rodiny to vidí poněkud jinak. Královna, když to údajně zjistila, prohlásila, že by bylo vhodné o jméně ještě trošku popřemýšlet. „Královna řekla, že by bylo dobré zvážit něco tradičního, jako je třeba Victoria,“ prozradil zdroj z Buckinghamského paláce.

Korunu všemu nasadil poté princ William, který by si přál, aby jeho dcera nesla jméno po jeho milované a tragicky zemřelé matce Lady Dianě (36). Což se samozřejmě nesetkalo s kladnou odezvou, a to především z otcovy strany od jeho manželky Camilly. Ale princ si stojí za svým. „Rád by tímto gestem vzdal úctu své matce,“ prohlásil přítel královské rodiny.

Každopádně, ať je to tak nebo tak, manželé rozhodně nebudou mít jednoduché rozhodování, protože uspokojit všechny prostě nelze. Vévodkyně Kate údajně na toto téma dodala: „Nejlepší by bylo, abychom to řekli jako překvapení, až se dítě narodí. Aspoň by už nikdo nemohl nic namítat.

Fotogalerie
9 fotografií