Nejsou to ani dva týdny, co královský pár Kate a William (32) oznámil, že čeká svého druhého potomka a hned vzápětí se vyrojily informace, že vévodkyně trpí stejně jako v prvním těhotenství tzv. Hyperemesis gravidarum. Což v praxi znamená, že chudák Kate stále zvrací, může být dehydratovaná a místo toho, aby přibývala na váze, dramaticky hubne.

Tato nemoc jí bohužel i brání v tom, aby dostála svým povinnostem a tak odvolává jednu společenskou akci za druhou. Dnes musela zrušit i dlouho slibovanou návštěvu Malty. Tato událost přitom měla být její vůbec první samostatnou zahraniční cestou. I když někteří vévodkyni litují, jsou i tací, kteří na Kate kvůli jejímu zdravotnímu stavu útočí.

Polínko do ohně si podle všeho přihodila i nevlastní matka Williama, žena prince Charlese Camilla (67), která se nechala slyšet pro jeden anglický server, že Kate si všechny své zdravotní problémy prohlubuje sama. A dokonce, že právě její těhotenské nevolnosti bere jako argument, aby nemusela dostát svým královským povinnostem.

Camilla se údajně s Kate nemá moc v lásce a to už jen proto, protože královna Alžběta II. by nejraději na trůně viděla právě manžela Kate Williama. Tím pádem by Kate Camillu s Charlesem (65) úplně vyšachovala a to nejméně oblíbená žena královské rodiny nechce připustit.

Fotogalerie
15 fotografií