Princ William opustil po narození prince George svou službu v armádě a začal se naplno věnovat rodině a charitativní činnosti. V rámci svých povinností zavítal i do sportovního centra mezi děti, které patří do sociálně vyloučených rodin.

Při návštěvě nelenil a okamžitě se zapojil mezi sportující jedince. Na rozdíl od nich, se ale zapomněl převléct a pobíhal po tělocvičně v košili, modrém svetříku, elegantních kalhotech a polobotkách! I přesto podle trenéra brzy našel svůj rytmus a zapojil se nejen do tréninku, ale i do hry.“Přišel sice pozdě, ale přizpůsobil se velmi rychle. Myslím, že my všichni jsme byli trošku zmatení,“ svěřil se DailyMail trenér Greg Mateo. „Zmatek je ale dobrý, díky němu se učíme, jak ho překonat a udělat to, co je nutné,“ dodal.

Vynadáno nemůže dostat ani od své manželky Kate. Ta se totiž o pár měsíců dříve taktéž zúčastnila akce ve sportovním centru a stejně jako princ William se zapojila do hry. Ani ona však neměla to správné sportovní oblečení. Díky botám na klínku si mohla lehce zvrtnout kotník a to by pak musel William malého George obstarávat sám!

Jak je vidět, i královský pár, který se jednou posadí na trůn jako panovník s chotí, má rád sport. Dočká se snad v budoucnu Velká Británie bezvládí až Kate s Williamem raději zamíří do tělocvičny?

Video
Video se připravuje ...

Bůh nebo nemehlo? Princ William sportuje ve svetříku Reuters