Když se objevily na internetu skandální fotky prince Harryho(27), začala bít monarchie na poplach. „Ty fotky neuveřejňujte!“ vzkázal Buckinghamský palác všem tištěným médiím a televizním stanicím. Snímky daly na internet dívky, s nimiž se Harry bavil na večírku v Las Vegas. Další den vyšel nahý Harry na titulní straně nejprodávanějšího britského deníku The Sun. Titulek »Heir he is!« je geniální slovní hříčka (tak častá v The Sun). Přeložit lze jako: „Je to dědic!“, přičemž na první pohled zní: „Tady ho máte!“

V článku The Sun píše: „Nechceme Harryho soudit. Je mladý, bez partnerky a voják. Máme ho rádi. Jeho nahé snímky zveřejňujeme navzdory zákazu právníků královské rodiny. Děláme to proto, že čtenáři The Sun mají právo je vidět.“ Dalšího dne (minulý pátek) vydal The Sun titulní stranu, která vzbudila snad ještě více pozornosti než ta předchozí. Byl na ní také nahý Harry, ale ne princ, nýbrž reportér The Sun Harry Miller (32).

Titulek zněl: „Harry (ehm, reportér Harry) si drží (grabs) korunovační klenoty,“ což je mimořádně drzý dvojsmysl, protože všichni vidíme, co si Harry drží. Druhý snímek s reportérem Harry Millerem už zveřejnila všechna média, protože na něj se zákaz královských právníků nevztahoval. Není Harry jako Harry, hlavní je, že se čtenář baví.

Fotogalerie
9 fotografií