Poslední den své osmidenní cesty po Skandinávii, si Camilla výslovně vyžádala návštěvu natáčení dánského krimi seriálu. Jak se zdá, je se svým rozhodnutím nanejvýš spokojena. Potvrzuje to svým výrokem: "Jsem na tom seriálu závislá, jsem z toho tak nadšená!" S maketou zbraně v ruce, kterou dostala jako dar, vypadá však možná až příliš rozjařeně...

Princ Charles, který nebyl přítomen, prohlásil začátkem tohoto týdne, že co se týče tohoto seriálu, je jediný, na kterém se se ženou shodnou a nebojují při něm o ovladač.

Vévodkyně se s herci ze seriálu potkala v kovošrotu. Tam se natáčela scéna, ve které detektivové hledají chlapce, který by mohl být očitým svědkem vraždy.

Zdá se, že větší radost, než ze setkání se svými seriálovými hrdiny, měla Camilla z makety pistole. Tu jí věnovala představitelka hlavní role Sofie Grabol. Vévodkyně se o zbraň nápadně zajímala, chtěla vědět, jestli je pravá a kolik váží.

Celý herecký sbor měl z její návštěvy radost. Všichni se cítili poctěni a jednohlasně prohlašovali, že je manželka prince Charlese velice milá a příjemná žena.

Fotogalerie
12 fotografií