Od královské svatby v dubnu, na které módní znalci ocenili svatební róbu tehdy ještě Cate Middleton z britského módního salónu Sarah Burton, vévodkyně prokázala rostoucí vliv v oblasti módy. Mnoho módních kousků, které vzala na sebe, se vzápětí stalo na trhu nedostatkovým zbožím. Catherine také pravidelně obléká modely předních britských návrhářů jako jsou Erdem, Alice Temperley nebo Amanda Wakeley.

Pod skoro stejným drobnohledem jako manželka druhého prince v pořadí na britský trůn je také její mladší sestra Pippa Middleton. Do dvacítky nejlépe oblékaných žen Británie podle časopisu Harper's Bazaar se ale letos nedostala.

Fotogalerie
13 fotografií

Na druhém místě módního žebříčku skončila zpěvačka Florence Welch a na třetím herečka Andrea Riseborough. Třináctou příčku obsadila manželka premiéra Davida Camerona Samantha, která je podle porotců velkým vzorem v oblasti módy. Uznání se dostalo také herečce Emmě Watson. Ta je podle porotců novou Miou Farrow a svou zatím nejznámější filmovou roli, čarodějnici Hermionu z příběhů o Harrym Potterovi, prý nechala daleko za sebou.