Dívka, která se nyní stala objektem britských médií, je šestadvacetiletá Janine Jefferis, která pochází z britského Poolu. V novozélandském Queenstownu se na několik měsíců zastavila při své cestě kolem světa a pracovala tam jako barmanka.

Britská média, která propátrala dívčin facebookový profil upozorňují na to, že má stejně dlouhé blonďaté vlasy a podle fotek z jiných večírků vlastní podobné tričko, náramky i boty jako dívka na videu.

"V tom baru jsem v době, kdy si Mike s tou ženou povídal, byla. Na začátku sestřihu jsem dokonce vidět, jak si kupuji drink a odcházím. Ale podobnosti, o kterých mluvíte, jsou pouze náhoda," řekla deníku Daily Mail Janine a dodala, že žena na videu má na sobě šaty, zatímco ona měla v ten večer oblékla kalhoty a tmavý top.

Co na to Zara?

Vnučka britské královny Alžběty II., Zara Phillips, která se za přítomnosti celé královské rodiny za Tindalla vdala koncem července, zatím odmítá celou záležitost komentovat. Nezrušila zatím ani svou plánovanou návštěvu svého manžela na Novém Zélandu, kde chce svého muže a jeho tým podpořit v boji o titul mistrů světa v ragby. Světový šmapionát byl také důvodem, proč novomanželé  o rok odložili líbánky.

Fotogalerie
9 fotografií