Na videu je vidět, jak si Tindall s krásnou blondýnou povídá, škádlí ji a pak se vzájemně z legrace plácají po hlavě a smějí se tomu. Poté ho ona políbí na tvář a Tindall si ji za ruku odvádí jinam. Na dalších záběrech z chodby podniku je vidět, jak Tindall dívku líbá a drží kolem ramen. Ona mu polibky oplácí.

K aféře došlo během přestávky, kterou měl anglický ragbyový tým během Světového poháru na Novém Zélandu. Hráči neváhali a vyrazili se pobavit do nočních klubů. Zara ale pravděpodobně z toho, jak relaxoval její manžel, nadšená nebude. Vzhledem k její velice temperamentní povaze se dá očekávat reakce více než bouřlivá.

Zvěsti o Tindallově úletu v baru se začaly šířit již před zveřejněním videa. Zara ovšem dosud odmítla cokoli komentovat. Její mluvčí uvedl, že svou plánovanou návštěvu manžela na Novém Zélandu prozatím nezrušila.

Zara Phillips a Mike Tindall se za účasti celé královské rodiny vzali na konci července. Novomanželé dokonce kvůli světovému šampionátu o rok odložili líbánky.

Na veselce nechyběla královna Alžběta II. s manželem princem Philipem, princ Charles s Camillou, ani princ Harry. Přišli také královští novomanželé vévodové William a Kate či princ Andrew s rodinou.

Fotogalerie
6 fotografií