Monako šílí přípravami na svatbu, ale nevěsta Charlene možná panikaří kvůli pozvané kamarádce Isabell Kristensen. Dánská návrhářka je totiž kus a mohla by ji tak zastínit, což si žádná nevěsta nepřeje.

Stalo se to například Kate, když se letos 29. dubna vdávala za britského prince Williama. Za družičku jí šla sestra Pippa. Když se shýbla, aby Kate podržela vlečku, celému světu se zatajil dech a o jejím pozadí k nakousnutí se pak v médiích psalo dlouhé týdny.

Kdo je Isabell Kristensen

Isabell Kristensen je dánská návrhářka, která má pobočky v Londýně a Monaku. Za posledních deset let se věnuje hlavně tak zvané módě haute couture. Obléká hvězdy světového formátu, jako je zpěvačka Shania Twain, herečka Nicole Kidman či bývalá členky britské královské rodiny Sarah Ferguson zvaná Fergie. V listopadu 2002 dokonce navrhla kolekci šperků Amour pro George Jensena.

Je zřejmé, že si libuje v úzkých šatech a velkých kloboucích. Jako správná návrhářka má vždy perfektní styl. Uvidíme, čím okouzlí na svatbě kamarádky Charlene a jestli ji krásou převálcuje.

Fotogalerie
7 fotografií