Na konci dlouhé polní cesty stojí bílý venkovský statek, ve kterém se údajně William a jeho princezna na nějakou dobu usadí. Název vesničky, u níž se dům nachází, je k nezapamatování: Llanfair Pwllgwyngyll, a to se jedná pouze o zkrácenou verzi. Ve skutečnosti se vesnice jmenuje Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, což je nejdelší název obce v Evropě.

Stavení, kde prožijí svou lásku, se nachází na jižním pobřeží ostrova Anglesey s krásným výhledem na moře. Dostat se sem je ovšem celkem oříšek. Do Birminghamu doletí letadlem, odtud 4 hodiny ve vlaku do Holyhead a pak dle výběru Williama na červeno-bílém motocyklu Ducati nebo taxíkem až na místo.

Do nedávné smrti žil v domě malíř Kyffin Williams. Královnou byl uveden do rytířského stavu. Podle německého deníku Bild bude William rodině malíře platit nájem ve výši 900 eur měsíčně.

Kolem domu jsou již rozmístěni strážci, kteří budou hlídat soukromí královské dvojice. Určitě ho potřebují. Svatbu sledovaly 2 miliardy lidí u obrazovek a několik milionů se jí zúčastnilo přímo v Londýně. A to chtěla dvojice prý jenom malý obřad.

Přirozeně teď dvojici nečekají jenom krásné chvilky. Pravé líbánky si užijí teprve 10. června. Hned v pondělí totiž musí Will do práce, pak budou následovat narozeniny královny a oficiální návštěva Kanady. Až poté si budou moc novomanželé konečně na dva týdny vydechnout.

Fotogalerie
10 fotografií