Snoubenka prince Willliama vyrazila na nákupy do ulice King's Road, která je vyhlášena spoustou přepychových obchodů. Všichni, kteří snoubenku následníka britského trůnu prince Williama (28) v centru Londýna viděli, chtěli samozřejmě vědět, jaké věci se staly předmětem jejího nákupního zájmu.

Kate Middleton (29) si podle deníku Daily Mail v tašce odnesla modrobílé puntíkované kalhoty za necelých 3500 Kč, stejně tak drahou blůzu krémové barvy a žluté tričko zhruba za 2600 Kč. „Chovala se k nám moc mile a přátelsky. Ale můj bože, je tak hubená. Musela ztratit v posledních dnech opravdu hodně kilo! Zkoušela si velikost deset, ale nakonec jí padla osmička,“ líčil prodavač jednoho z obchodů.

Kata dala na odiv i svůj prsten

Kate si na nákupy vyšla v šatech značky Issa v ceně více než 13 tisíc Kč. Na prsteníčku levé ruky jí zářil zásnubní prsten, jehož hodnota dosahuje 7 milionů Kč.

Budoucí královna si už tento týden užila několik hodin péče o své vlasy. Byla u kadeřníka Richarda Warka a osobního vizážisty Jamese Pryceho. Oba muži jí pomáhali s rozhodnutím, jaký účes zvolit ve zlomový den jejího života – 29. dubna. Média se přitom předhánějí ve spekulacích, jestli si Kate nechá vlasy na svatbu svázat, nebo rozpustit.

Fotogalerie
13 fotografií