Finále klání o korunku krásy se odehrálo v pražském Hudebním divadle Karlín, kde většina se světem modelingu či s Českou Miss svého času spjatých účastnic večera zvolila róby, jež odvážně odhalovaly ňadra a ve vysokých průstřizích k rozkroku nohy, z nichž jedna byla unisono vystrčená z rozparku.

Nic z toho neodpovídalo vizi soutěže královny krásy, která je sice dávno přežitá, ale stále, alespoň teoreticky, spojovaná s pojmy, k nimž jistá ušlechtilost náleží. Včetně výběru některých pozvaných person, jejichž image puncuje kšeft s erotikou. Nepopiratelná ordinérnost rozhodně.

 

Agáta Prachařová: Nuda o ničem
Autor: Herminapress.cz

Agáta Prachařová: Nuda o ničem

Odhalenými vnadami vulgárně neprovokovala, ale její lurexovým třpytem poznamenaná róba ničím nezaujala. Dosti nudila. Pokud ji měly oživit velké zlatavé kruhy v uších, tak dobrým tahem na branku nebyly. Robustní sportovní hodinky jsou rovněž stylistickým přešlapem.

Známka: 3

Nela Slováková: Nahota rozkroku
Autor: Herminapress.cz

Nela Slováková: Nahota rozkroku

Na sociálních sítích se proslavila provokativní nahotou jako vítězka hříšné reality show Hotel Paradise a kontroverzní image svými outfity živí dál. Tentokrát především vsadila na hluboký, nad rozkrok sahající rozparek a omšelý efekt z něj vystrčené nohy vypovídající o absenci kalhotek. Tvrdý odsudek nemá s prudérností nic společného, ale s nepřístojnou vulgárností rozhodně.

Známka: 5

 
Dominika Mesarošová: Atak implantátů
Autor: Herminapress.cz

Dominika Mesárošová: Atak implantátů

O jejím IQ se řada lidí vyjadřuje s jistým despektem a počátek kariéry má ověnčený skandálky. I ona patří k diskutabilním bulvárním hvězdičkám na České Miss. Stříbřitá róba má dosti zajímavý, leč špatně využitý materiál. Obří silikony v kapce dekoltu estetickým zážitkem rozhodně nejsou a kultivovanost zcela popírají. O dalších stylistických nedostatcích netřeba mluvit, vzhledem k prezentaci ňader nejsou podstatné.

Známka: 5

Veronika Kopřivová: Exhibice bez šarmu
Autor: Herminapress.cz

Veronika Kopřivová: Exhibice bez šarmu

Druhořadá modelka, která se proslavila zdánlivě vážným vztahem se světovou hokejovou legendou Jaromírem Jágrem a před ním si v nočních podnicích vyzkoušela tanec u tyče, zvolila kreaci, jež jedinečností neupoutá, ale nic zásadního jí včetně stylingu vytknout nelze. Jen deficit šarmu, což souvisí se silou osobnosti nositelky.

Známka: 2-

Lucie Hadašová se sestrou Kateřinou: Dvě v tom
Autor: Herminapress.cz

Lucie Hadašová se sestrou Kateřinou: Dvě v tom

Česká Miss 2007 ve fialkové, zajímavě řasené toaletě jede ve stejném módu hlubokých, umělá ňadra nadoraz vystavujících dekoltů a vysokých bočních průstřihů. Její mladší sestra Kateřina s výstřihem, z nějž se derou bujné vnady, se s ní veze v kouřovém modelu, pod nímž se prádlo nehezky rýsuje.

Známka: 2-