Paní Ivana zvolila look důstojné lady a její šifonová róba s dlouhou tubou podšívky milosrdně kryla ruce zralé ženy a kamuflovala nedostatky postavy. Decentní brož na oživení velké tmavé plochy nestačila, lodičky měly být subtilnější, klidně v tělové s nohou splývající barvě. Každopádně první dáma dopadla vzhledem k věku a postavě mnohem lépe než dcera. 

Kateřina zvaná Kate překvapila dlouhými na záda v měkkých loknách spadajícími vlasy, jejichž světle oříškovou barvu změnila na hnědou. Účes s koketní ofinkou dceři prezidenta sluší, což se nedá říci o dramatickém nešťastně zvoleném outfitu s řadou navzájem si konkurujících efektních detailů. O pozornost se v něm perou různorodé, hutné i lehounké materiály, kaskáda zvonových volánů sukně, zdůrazněná ramena, předimenzovaná šíře rukávů, perličky nevyjímaje.

Nesedí ani korzet pod transparentní přednicí vršku, v němž mladá ňadra působí poklesle. Gumou zřasený pas i typ opulentní sukně přidávají na objemu a dělají z pětadvacetileté slečny Kateřiny matronu. Štíhlé se jeví pouze její kotníky.

Fotogalerie
113 fotografií