Dostavit se v páru je každopádně jistou pojistkou proti možnému pocitu bezprizornosti, osamocenosti na dané sešlosti. Ale také platí, že se jedná o dvouhru, v níž tenisový kurt nahrazuje módní kolbiště. Leckdy je to těžší než smečovat singl. Chce to koncept, souhru, umění stylem, vkusem, outfitem nahrát tomu druhému. Na konečném výsledku se totiž podílejí oba. Co na tom, že jeden exceluje, když druhý mač prohrává? A platí to i v případě, že každý z dua omamuje sólo, ale s parťákem se míjí, v páru to nedává.

Michal a Michaela Horáčkovi Kostýmní výtvarnice a scénografka, o šestadvacet let mladší manželka textaře a také pohádkové bohatého rentiéra Horáčka, si zřejmě stříbřitou róbu na gala party sama navrhla. Téma večera, jímž byla éra Velkého Gatsbyho, se naštěstí otrocky nedržela a vtipně ji připomněla retro brýlemi. Celek včetně účesu, líčení je působivý, jen metalový materiál v pase se nehezky láme a na linii nepřidá. Manžel je příkladně oblečeným doprovodem, nicméně motýlek by mohl být v první lize džentlmena vázací, což podle charakteru uzlu nebude.
Autor: Herminapress.cz

Michal a Michaela Horáčkovi: Gala hodné Hollywoodu

Kostýmní výtvarnice a scénografka, o šestadvacet let mladší manželka textaře a také pohádkové bohatého rentiéra Horáčka, si zřejmě stříbřitou róbu na gala party sama navrhla. Téma večera, jímž byla éra Velkého Gatsbyho, se naštěstí otrocky nedržela a vtipně ji připomněla retro brýlemi. Celek včetně účesu, líčení je působivý, jen metalový materiál v pase se nehezky láme a na linii nepřidá. Manžel je příkladně oblečeným doprovodem, nicméně motýlek by mohl být v první lize džentlmena vázací, což podle charakteru uzlu nebude.

Známka: 1

Táňa Kuchařová a Ondřej Brzobohatý Ona je krásná, on fešný a nadaný. Oba jsou mladí, progresivní, úspěšní, k světu empatičtí a jejich popularitu neživí skandály. A umí to dát i na poli módy. S elegancí a ve stylovém souladu. Důkazem budiž její formální šaty z dílny Ivany Mentlové se zajímavým prvkem variace na společenskou pláštěnku, jež noblesu koření erotikou průsvitné krajky v hlubokém, podprsenku odmítajícím dekoltu. A důkazem je i jeho oblek s bílou košilí, rudým dotekem vázanky. Včetně účesu a brýlí, jež image notně nahrají.
Autor: Herminapress.cz

Táňa Kuchařová a Ondřej Brzobohatý: Dokonalý svět

Ona je krásná, on fešný a nadaný. Oba jsou mladí, progresivní, úspěšní, k světu empatičtí a jejich popularitu neživí skandály. A umí to dát i na poli módy. S elegancí a ve stylovém souladu. Důkazem budiž její formální šaty z dílny Ivany Mentlové se zajímavým prvkem variace na společenskou pláštěnku, jež noblesu koření erotikou průsvitné krajky v hlubokém, podprsenku odmítajícím dekoltu. A důkazem je i jeho oblek s bílou košilí, rudým dotekem vázanky. Včetně účesu a brýlí, jež image notně nahrají.

Známka: 1

Simona Krainová a Karel Vágner V reklamě stále žádaná, zahraničním modelingem prověřená čtyřicátnice je díky profesi, popularitě, nespornému půvabu tou, na níž se ve společnosti upírají zraky. Manžel, podnikatel Vágner, jí dělá doprovod. Ona má zhusta glamour modely, on tíhne k nenucené eleganci, jež uniformní oblek s vázankou a polobotkami v rámci tres chic obchází. Tady si ale role vyměnili: Karel zvolil smoking, ona toaletu s hlubokými výstřihy, na níž navrstvila kontroverzní koženou bundičku. Na rozdíl od jiných tuto drzost zvládla. Dokázala sloučit neslučitelné. Bundička je přepychová, útlá, konvenuje s hodinkami i svítivými šortkami drze vykukujícími z róby.
Autor: Herminapress.cz

Simona Krainová a Karel Vágner: Dráždivá alternativa

V reklamě stále žádaná, zahraničním modelingem prověřená čtyřicátnice je díky profesi, popularitě, nespornému půvabu tou, na níž se ve společnosti upírají zraky. Manžel, podnikatel Vágner, jí dělá doprovod. Ona má zhusta glamour modely, on tíhne k nenucené eleganci, jež uniformní oblek s vázankou a polobotkami v rámci tres chic obchází. Tady si ale role vyměnili: Karel zvolil smoking, ona toaletu s hlubokými výstřihy, na níž navrstvila kontroverzní koženou bundičku. Na rozdíl od jiných tuto drzost zvládla. Dokázala sloučit neslučitelné. Bundička je přepychová, útlá, konvenuje s hodinkami i svítivými šortkami drze vykukujícími z róby.

Známka: 1

Zdeněk a Božena Svěrákovi Někteří kritici nazývají populárního scénáristu a textaře diktátorem laskavosti, nicméně Češi jeho humor, nahlížení na svět milují. Na letošním karlovarském pan Svěrák převzal Cenu prezidenta MFF KV za přínos české kinematografii a červený koberec si jaksepatří do smokingu vyfiknutý užíval. Bohužel jeho paní gala prezentaci podcenila. Kalhotový kostým, sportovní sandály a brokátová, dílny módně zaostalé švadlenky hodná blůza rozhodně black tie manžela nedosahovaly. On byl star, ona působila jako jeho paní domácí.
Autor: Herminapress.cz

Zdeněk a Božena Svěrákovi: Souboj dress code

Někteří kritici nazývají populárního scénáristu a textaře diktátorem laskavosti, nicméně Češi jeho humor, nahlížení na svět milují. Na letošním karlovarském pan Svěrák převzal Cenu prezidenta MFF KV za přínos české kinematografii a červený koberec si jaksepatří do smokingu vyfiknutý užíval. Bohužel jeho paní gala prezentaci podcenila. Kalhotový kostým, sportovní sandály a brokátová, dílny módně zaostalé švadlenky hodná blůza rozhodně black tie manžela nedosahovaly. On byl star, ona působila jako jeho paní domácí.

Známka: 4

Jana Švandová a Pavel Satorie Bílý oblek je vždy ošemetný, zejména pokud monolit umocňuje stejně barevná košile. Ale bělovlasý podnikatel takovou volbu unese. Jistě i díky šedým střevícům a zejména faktu, že skvěle ladí se svou chotí, neboť ona je v páru za hvězdu. I tato herečka patřila k hrstce žen, jež si uměly s módní epochou Velkého Gatsbyho, jež byla námětem jedné ze zásadních party Filmového festivalu ve Varech, poradit. Sivý odstín podtrhuje kultivovanost střízlivé, ke krku uzavřené kreace s dlouhými rukávy, jež staví na nosnosti krásně padnoucí látky a důmyslné práci s ní.
Autor: Herminapress.cz

Jana Švandová a Pavel Satorie: Holubičí romance

Bílý oblek je vždy ošemetný, zejména pokud monolit umocňuje stejně barevná košile. Ale bělovlasý podnikatel takovou volbu unese. Jistě i díky šedým střevícům a zejména faktu, že skvěle ladí se svou chotí, neboť ona je v páru za hvězdu. I tato herečka patřila k hrstce žen, jež si uměly s módní epochou Velkého Gatsbyho, jež byla námětem jedné ze zásadních party Filmového festivalu ve Varech, poradit. Sivý odstín podtrhuje kultivovanost střízlivé, ke krku uzavřené kreace s dlouhými rukávy, jež staví na nosnosti krásně padnoucí látky a důmyslné práci s ní.

Známka: 1

Tereza Brodská a Herbert Slavík Známá herečka vypadá skvěle, rozzářeně. A také platí, že její šatník je synonymem pro střízlivou nadčasovou eleganci. Sezónním trendům nepodléhající klasiku. K té náleží i plizované malé večerní šaty s tzv. okapem sedla i luxusní značkové psaníčko, jehož svítivý pink odstín opakující se na krásných střevíčcích, outfit oživí. Nicméně na monstr večer exhibici na rudém běhounu, takový styling nestačí. Sáčko v ruce působí nepatřičně, sporné jsou i zlaté řetízky. Outfit postrádá gala efekt a sám o sobě pěkný, dobrou kravatou doprovozený oblek manžela k fádnímu dojmu jen nahrává.
Autor: Herminapress.cz

Tereza Brodská a Herbert Slavík: Nuda umocněná na druhou

Známá herečka vypadá skvěle, rozzářeně. A také platí, že její šatník je synonymem pro střízlivou nadčasovou eleganci. Sezónním trendům nepodléhající klasiku. K té náleží i plizované malé večerní šaty s tzv. okapem sedla i luxusní značkové psaníčko, jehož svítivý pink odstín opakující se na krásných střevíčcích, outfit oživí. Nicméně na monstr večer exhibici na rudém běhounu, takový styling nestačí. Sáčko v ruce působí nepatřičně, sporné jsou i zlaté řetízky. Outfit postrádá gala efekt a sám o sobě pěkný, dobrou kravatou doprovozený oblek manžela k fádnímu dojmu jen nahrává.

Známka: 2

Jiří a Andrea Bartoškovi Charismatický herec, také prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a jeho paní, archeoložka Andrea, se poznali na vysokoškolských studiích. Táhnou to spolu pár desítek let a jejich noty i na poli módy souzní. V případě black tie i méně formálního dress code, k němuž náleží i klubové sako v doprovodu klasických kalhot a barevně sladěné košile s kravatou. Na stejné vlně ležérní elegance se nesou i stříbřité, v detailech nápadité šaty dotažené dobře zvolenými doplňky.
Autor: Herminapress.cz

Jiří a Andrea Bartoškovi: Lety prověřená souhra

Charismatický herec, také prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a jeho paní, archeoložka Andrea, se poznali na vysokoškolských studiích. Táhnou to spolu pár desítek let a jejich noty i na poli módy souzní. V případě black tie i méně formálního dress code, k němuž náleží i klubové sako v doprovodu klasických kalhot a barevně sladěné košile s kravatou. Na stejné vlně ležérní elegance se nesou i stříbřité, v detailech nápadité šaty dotažené dobře zvolenými doplňky.

Známka: 1

Jiří a Olga Menzelovi On je šestasedmdesátiletým seniorem žijícím z ostatků slávy filmovým Oscarem obdařeného režiséra a je tak trochu mimo současnost. Ona je plná energie a ještě patří do kategorie třicátnic. Rozdílnost věku, ale prý i povah, je u nich propastná. A tragikomický nesoulad panuje i ve výběru slavnostního oděvu. Zatímco Olga si na koberec pro vyvolené oblékla minimalistický overal s efektními krajkovými rukávy a holými zády, on se nastrojil do bílého, naftalínem donšajnů zavánějícího obleku vyšperkovaného brokátovou vestou plus vázankou.
Autor: Herminapress.cz

Jiří a Olga Menzelov: Drtivé kontrasty

On je šestasedmdesátiletým seniorem žijícím z ostatků slávy filmovým Oscarem obdařeného režiséra a je tak trochu mimo současnost. Ona je plná energie a ještě patří do kategorie třicátnic. Rozdílnost věku, ale prý i povah, je u nich propastná. A tragikomický nesoulad panuje i ve výběru slavnostního oděvu. Zatímco Olga si na koberec pro vyvolené oblékla minimalistický overal s efektními krajkovými rukávy a holými zády, on se nastrojil do bílého, naftalínem donšajnů zavánějícího obleku vyšperkovaného brokátovou vestou plus vázankou.

Známka: 4