Herečka Miluše Bittnerová se u masové veřejnosti zapsala jako ta, co kdysi byla v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě. Jako ta, které se říká česká Marilyn Monroe a má ňadra, jež muže nezdvořile nutí, aby se jí nedívali do očí.

Kdo z chlapů na tuhle munici má?

O to víc bizarní je, že tato pětatřicetiletá herečka se většinou obléká jako úřednice z berňáku, která se chce odvázat a neví jak. V tomto outfitu se odvázala značně. Lacině působící spojení dlouhé taftové sukně a kosticemi vyztuženého pink korzetu za účasti bižuterie má k první lize, k eleganci vůbec značně daleko, ale nádory evokující ňadra překypující z dekoltu dělají z kolotočem zavánějící kreace traumatickou záležitost. Pro dospívají chlapce zejména.

P.S.

Vnadná prsa lákají k hlubokým dekoltům, korzetům. Zejména když máte jako Miluše Bittnerová štíhlé tělo, útlý pas. Jenže tahle munice je při nedostatku vkusu, kvality a dobrého střihu krutě třaskavá. Hluboké dekolty a korzety jsou relativně bezpečné do velikosti ňader číslo 3. Při větším čísle prsou si nositelka nabíhá, riziko ordinérnosti je veliké. I když Bittnerová ordinérně nepůsobí – tento outfit z ní dělá úkaz hodný úchylek vystavovaných v cirkusu.

Fotogalerie
4 fotografie