Miluše Bittnerová, která je již šest let pod čepcem, neskrývá svou touhu po miminku. Nejraději by s manželem Lukášem chovala hned teď. Nedovolí jí to však dědičná nemoc, kterou trpí v rodině všechny ženy.

Miluška alias sestřička Eliška z Ordinace v růžové zahradě se tak musí smířit s krutou pravdou. Onemocnění štítné žlázy jí nyní nedovoluje počít dítě. Jak sama přiznává, doplatila na své vysoké pracovní tempo.

„Dojela jsem na to, že jsem moc pracovala. To onemocnění vypadá tak, že je člověk extrémně unavený, zároveň ale nervy pracujou naplno, takže jsem nemohla spát. Taky jsem hrozně přibrala a zhoršily se mi vlasy a nehty,“ svěřila se deníku Aha! Miluše.

Ta však ještě rodičovství neodepisuje, stále doufá, že jednou se bude moct pyšnit těhotenským bříškem jako miliony dalších žen. „S nasazením hormonů zatím ale ještě čekáme. Teď to chce hlavně klid, chodím na akupunkturu, jógu, jím hodně ryb, doplňuju jod a čekám, že mi to třeba pomůže,“ přiznala detaily svého současného života herečka.

S onemocněním štítné žlázy totiž otěhotnění, ani těhotenství není snadné. „Když je ta „štítka“ rozbitá není úplně lehké otěhotnět. A opravit ji, to je běh na dlouho trať. Navíc se potřebuju dát dohromady psychicky,“ dodává Bittnerová.

Miluško! Držíme palce, ať všechno dobře dopadne!

Fotogalerie
4 fotografie