Alespoň to tak působí po účasti na výstavě návrhářky Blanky Matragi (59) v pražském Obecním domě, kam ji doprovodila i budoucí první dáma Ivana Zemanová (47). Kateřina přišla ve slušivém černobílém kostýmku, který ji dělal štíhlejší.

S nikým se neradila

A ačkoliv se před časem nechala slyšet, že svůj zevnějšek bude konzultovat s odborníky, tentokrát  to ještě zvládla bez nich. Oblečení slečně Zemanové, které na sobě měla na výstavě neporadili žádní vizážisti, zvolila si je sama,“ řekla Blesku mluvčí Zemana Hana Burianová. Jen s malými výhradami ji tentokrát hodnotila i módní expertka Blesku Františka Čížková, která minule mladé Zemanové vyčítala například »umanuté vystavování poctivých stehen«.

Očima Františky: Už se snaží! Jen ty detaily...

Kateřina Zemanová se snaží naplnit představu o módní image, kterou by měla dcera hlavy státu mít. Bez přehánění lze konstatovat, že od prezidentské, volbami završené kampaně tato devatenáctiletá dívka urazila kus cesty k potřebnému, jejím postavením diktovanému styllingu.

Kateřina už nemá nepochopitelný drdol hodný svatebnímu salonu, jako na poslední zaznamenané společenské akci, ale hladký výčes, jehož cílem nejspíš je spolu s brýlemi podtrhnout zdání střízlivé elegance.

Kostýmek na téma black & white rovněž představuje lepší volbu než obepnuté pouzdro minišatů, v nichž s otcem pózovala v čase kampaně, nicméně jisté výtky model zaslouží: Bílé vsadky, nápadné hrubé zipy, zdobné štepy plus monumentální límec jsou na jakousi bundičku příliš. Kontrast bílé by pro efekt postačil, další zdobné, o pozornost se ucházející detaily jsou už příliš, vzbuzují dojem cirkusu.

Fotogalerie
5 fotografií