Modelingová agentura Czechoslovak Models zvedá prestiž a nastavenou laťku potvrdil i přepychový malostranský hotel, kde se gala večeře konala. Mimochodem - před pár dny v něm v Praze nocovala i Hillary Clinton a svého času také Madonna.

Do hlavního sálu, kde stovka hostů z oblasti módy decentně hodovala, třicet vybraných novinářů z Čech a Slovenska nesmělo. Těm bylo připraveno pohoštění v předsálí s tím, že je celebrity postupně navštíví, zapózují. A také se médiím mezi jednotlivými chody pro vyvolené servírovala přehlídka sexy prádla La Perla a po dezertu šperky Boucheron. Vyhovíme, poskytneme podívanou a nechte nás být. Vskutku VIP záležitost, vážení..

Kdo s koho?

Veřejně známé, pro společenské rubriky interesantní dámy daly na vědomí, že drží se současnou, k iluzi luxusu tíhnoucí módou krok. A z materiálů, jež k takovému trendu náleží, zvolily atraktivní krajku. Drze transparentní i decentně vypodšívkovanou. S tímto hitem naložily různě podle vkusu, citu pro příležitost a potřeby exhibice na scéně.

Kromě tváře agentury Czechoslovak Models, Simony Krainové, která před pár týdny porodila druhého syna Bruna, všechny zvolily černou - jen v různých stylových podáních. Nejvíc vyzývavou byla Andrea Verešová, jež k pompě tíhne bez ohledu na trendy. Andrea dokonalé tělo vystavila v nepodšité krajce, jejíž riskantní průsvit z předního pohledu zvládla, ale zezadu už nikoli. Tam vypadal rozpačitěji. Alena Buffon Šeredová v kalhotovém kostýmu s krajkovým topem v porovnání s ní působila jako střízlivě elegantní holka odvedle, které je tento VIP cirkus ukradený.

Vysoce decentní, dámy hodný styling zvolila i Kateřina Sokolová. Bohužel jej nedotáhla žádným dekorativním akcentem. Vyzněl dosti nezáživně, smutně, nepříliš efektně. Simoně Krainové potřebná atraktivnost nescházela, retro šaty zaujaly, kreativita se stylingu upřít nedala, ale jejímu typu (včetně líčení) tato nota příliš nekonvenovala.

Nekorunovanou královnou večera se stala Tamara Kotvalová, jež patří díky módnímu Simple Concept Store k ikonám luxusní Pařížské ulice. Její toaleta sice z krajky nebyla, ale kaskáda pápěří tylu okouzlovala. Stejně jako grandiózní doplňky v podobě obřího, štolu suplujícího kožešinového límce a kožených, křišťálem zdobených rukavic.

Fotogalerie
7 fotografií