Zdeněk Polhreich na zmíněných vdavkách překvapil na ženicha dosti netradičním navrstveným outfitem, jenž obnášel neformální triko, oblekovou vestu plus vrchní slupku, která měla přednice saka a zbytek z úpletu. K modelu patřily i široké kalhoty a vysoké šněrovací boty. Jeho neformální kreace z dílny japonského návrháře extravagantně nevkusná rozhodně nebyla.Spíše v případě svatebního aktu šokovala. Zejména v souvislosti s modelem nevěsty připomínajícím kroj a fajnový rubáš zároveň.

Zdeněk Pohlreich by tento pokus o sofistikovanost made in Japan ještě ustál, ale jeho nastávající síla osobnosti, nutné sebevědomí a charisma, jež jsou k výstřednosti zapotřebí, chyběly.

Leoš Mareš si dal módní sushi víc hravě, mnohem uvolněněji. K oblekovým kalhotám s úzkými nohavicemi vzal měkkou bavlněnou košili, pletenou vázanku a navrch oblékl originální, styl outfitu udávající svršek připomínající delší útlé kimono a pánský domácí kabátek zároveň. Tuhle black and white záležitost pak zpečetil koženými teniskami s bílou podešví. Sebejistě sloučil zdánlivě neslučitelné bez újmy na vkusu.

Bohužel Marešova láska, modelka Petra Foltýnová (evidentně v jednom z modelů, které na přehlídce Natali Ruden předváděla) , s moderátorem příliš stylově neladila. Diskutabilně zdobená toaleta z hedvábného saténu rozhodně ničím výjimečná nebyla. A textilní váček na eleganci celku nepřidal včetně rádoby barevně sladěných střevíčků.

Módní konfrontace s šéfem Pohlreichem sice dopadla pro Mareše dobře, ale také připomněla, jak je strohá, Japonskem inspirovaná móda stylisticky (zejména v páru) náročná.

Fotogalerie
5 fotografií