Maxová, která s tureckým přítelem Burakem opustila Monako a odjela kvůli charitativní benefici do Prahy, byla v porovnání s jinými dámami jen lehkým odvarem halucinace. Nicméně kobaltově modré, bílými paspulemi nepochopitelně křižované minišaty, opravdu nebyly pro nastávající matku v pátém měsíci těhotenství glamour modelem (ony vlastně nejsou chic vůbec). A stejně nelogická se jevila volba perforovaných kotníčkových lodiček, jež samy o sobě vypadají velmi zajímavé, ale jejich zlatavě béžová barva nemá se studeně laděným outfitem žádnou souvislost. Možná si charismatická Tereza věci do kufru ve fofru špatně nakombinovala.

888593:gallery:true:true

Reinkarnový inspektor Clouseau

Barbara Nesvadbová rozhodně nepatří k ženám, které si drancováním butiků a pleněním kreditky vylepšují blbou náladu. Její vztah k trendům je vlažný, obliba černé zásadní a lesklou, do vuřtů prošívanou bundičku už nosí několikátou sezónu (zřejmě je už jiná, ale působí totožně - stejně jako většina Bářiných sukní či lodiček na podpatku). Nicméně u šéfky prestižního, na trendy módy zaměřeného ženského magazínu Harper´s Bazaar se předpokládá nějaká stylistická úroveň.

888591:gallery:true:true

Ovšem kombinace, kterou Nesvadbová předvedla na výstavě hraček, byla pod standardem. I když mám tuto dámu velmi ráda, i když vím, že je dost nad věcí, kombinace gumových holínek, klasické lady sukně, lakové bundičky plus jakési variace na tyrolský klobouk dostává člověka do kolen. Ale modýlek její dcerky Bibi je úžasný!

Zmatená romantička z tržnice

Zcela mimo, i když v jiném gardu, byl i outfit herečky Báry Munzarové s leitmotivem denimu. Munzarová, která stejně jako Nesvadbová navštívila expozici hraček organizace Adra v Národním muzeu, působila jako parádnice z vietnamské tržnice, která neví, zda má být paničkou nebo zmrzlinovou Barbie. Opravdu schizofrenie…

888594:gallery:true:true

Lesklá bunda džínového střihu s ozdobnou portou připomínající cirkusovou imitaci křišťálových kamínků, jež se v materiálu opakuje i na límci. Kazajkový top na hravé téma jménem patchwork, denimové capri kalhoty, oscilující mezi nadčasovostí a nemoderností. Špičaté lodičky, podivná taška a síť blyštivé šály. Má snad tohle být varianta s leitmotivem denimu na romantický comeback éry hippies?

Horor mimo prostor a čas

Nejvíc v minulém týdnu ale uzemnila nevídaná kreace, v níž vyrazila na gala večer pořádaný k osmdesátinám milované herecké legendy, Jiřiny Bohdalové, její sestra Jaroslava. Ta na monster akci do pražského Divadla v Karlíně zvolila model, který by neprošel ani na pláži v bulharském Burgasu a v mile lidovém Bibione by se stal zlým snem. Ve Švédsku léta žijící paní Jaroslava na společenskou, televizí zaznamenanou událost obula sandály na korkové podešvi. K nim přidala plátěné, výrazně pruhované a nebývale široké pantalóny, jež nesmyslně doplnila halenou na zip v barvě svítivého tyrkysu. O šále, jež tento brutální outfit korunovala, nemluvě.

888592:gallery:true:true

Osmdesátiletou paní Bohdalovou ctím, před jejím hereckým uměním spolu s jinými smekám, ale tento rodinný lapsus opomenout nemohu…

Fotogalerie
1 fotografie