Jako správný profík je doprovodil ochrankou a předem vyšperkoval několika pikantními komentáři. Krainové v nich dal přednost před Hanychovou a Bartošovou poslal do háje…

Fotogalerie
7 fotografií


Sámer si pro svou narozeninovou party zvolil podnik kamaráda, aristokratického doyena zlaté mládeže Romana Řezníčka. Tím podnikem je Palffyho palác v historickém centru Prahy, v němž si svého času užíval i módní guru Jean Paul Gaultier, Madonna nebo Bruce Willis. A Sámer na této soukromé akci, kde nechyběla žádná společenská média, vzorně dostál image vyzívaného, stylového frajera, který umí žít.

Zpěvačka Bartošová s Jiřím Pomeje na večírek nepřišli. A její manžel se vyjádřil jasně: „Proč bysme tam chodili, když nám manažer Sámera naznačil, že by to nebylo vhodné. Issa se totiž bál, že na sebe strhneme veškerou pozornost.“ Bohužel nedorazila ani Agátou Hanychovou nenáviděná modelka, Simona Krainová, která byla překvapená, že ji by jí dal Sámer přednost před Agátou – zatracovanou a čas od času opět na milost branou milenkou.

Issa se s nepřítomností Krainové evidentně smířil. Byla by sice pro image dobrá - měl by na party kámošku velkého kalibru. Nicméně tohle byla oslava jeho narozenin, kterou si jako správný narcis nadělil. Issa naštěstí není trapný a svou exhibici se ctí ustál.