Během šesti let se z kluka z Děčína, který skončil na třetím místě v soutěži Česko hledá SuperStar, stala módní ikona a idol mnoha ženských srdcí. Kombinace roztomilého kukuče a jižanského charismatu nenechává chladným holčičky ani zralé ženy. A k tomu vypracované svaly a neřízené hrátky s dobrou pověstí vytváří to správné klima kolem mladého zpěváka. Sámer Issa si je svých deviz plně vědom. A nepřekvapuje ho ani skutečnost, že se najdou i tací, kteří by mladému zpěvákovi splnění jeho nejhorších nočních můr škodolibě přáli.

Sámerovy noční můry:

1. Vybírat oblečení ze šatníku, jehož obsah je plný tesilek, havajských košil a zdravotních pantoflí. Sámer si na oblékání potrpí, domnívá se, že je to součástí showbyznysu. Přiznává, že má minimálně dvacatery džíny nebo tenisky.

375654:gallery:true:true

2. Být donucen zazpívat duet s Ivetou Bartošovou, oblečenou v Madonnině špičaté podprsence. Návrh, že by se tento duet mohl uskutečnit, dostal i v reálu. Skončilo to vzájemnými útoky, kde padala ostrá slova jako blázinec nebo drogy.

375653:gallery:true:true

3. Muset vypít drink, do kterého před jeho zraky celá hospoda hází neznámé prášky. Zopakovat si zážitek z děčínské diskotéky Škuner, po jejíž návštěvě skončil v nemocnici, by si tedy určitě nepřál.

375656:gallery:true:true

4. Ráno se probudit sám na celé Zemi s výjimkou bývalé přítelkyně Agáty Hanychové. Ta o něm mluvila jako o jediném muži, s nímž se jí líbil sex. On zase tak nadšený nebyl. A kdyby to bylo možné, dal by před ní přednost Simoně Krainové.

375652:gallery:true:true

5. Přebrat zásilku plnou pozitivních testů otcovství od všech jeho bývalek. Něco podobného už se mu přihodilo. Jeho expřítelkyně, modelka Andrea Divišová, se objevila na párty s bříškem a očekávané miminko mu bylo hned přisuzováno.

375655:gallery:true:true