Hustá hříva plavých vlasů, pomněnkové oči, nádherná ňadra, vosí pas a útlé nohy... Romantická Píšťalka z Básníků, snová žena z triptychu Fontána pre Zuzanu... Takový obraz se zřejmě při vyslovení jména Eva Vejmělková vybaví kdejakému muži v Česku i Slovensku. A teď jí zase mohou chlapi vidět naživo.

Pomněnkové oči zůstaly, hříva vlasů také. Ňadra jsou po porodech ještě bujnější a křivky se zakulatily. Pas už není vosí a pár kil léty přibylo. Ale i tak je jistě Eva pro spoustu mužských stále neodolatelnou sexy ikonou (ostatně i oni zestárli).

A hlavně: Vejmělková dostojí i ve zmíněné putovní show proklamované image matky z Havířova, psycholožky, jež se věnuje drogově závislým. I na pódiu je ženou, která se ze slávy nezbláznila - filmový plac vyměnila za studia psychologie a rodila děti svému muži, režiséru Dušanu Rapošovi (56), s nímž chodila od šestnácti let... „Především jsem mámou od rodiny. Nechci být z vrásek a stárnutí vystresovanou herečkou,“ říká Eva, která miluje (a je to trochu vidět) nutelu. .

Tělo obepínající pouzdro šatů s leopardím vzorem a z výstřihu vykukující podprsenka, jež drží mocná ňadra v pozoru. Bleděmodré džíny, diskotéky hodný top a střevíce na mocné platformě… Tyhle outfity opravdu nepatří mezi módní záblesky. Ale mezi ně nepatřila ani garderóba Píšťalky či divy z Fontány pre Zuzanu. Evě Vejmělkové byla vždycky móda, vytříbený vkus poněkud vzdálené. Ale to jí nikdy na popularitě neubíralo body. Stejně jako dnes. Naopak. O to víc ji davy milují, o to lépe se s ní ztotožní.

Fotogalerie
1 fotografie