Šatník osmadvacetileté tanečnice Vojtkové nikdy neoslňoval. Vždycky představovala nenápadnou bytost, která stojí ve stínu slavných manželů - ať už Daniela Hůlky nebo následného Pepy Vojtka. A k jejím mužům (oni sami mají daleko k idolům módy), tato stafáž stačila.

Čtěte také:
Tip od čtenáře: Libuška Vojtková má konečně chlapa!

Fotogalerie
2 fotografie

Libuška zkrátka byla milá, hodná, tak trochu šedá myška, které Vojtka odloudila atraktivnější kolegyně Jovanka Skrčeská. Ale teď je image Popelky konec. Místo ní je tu mladá, suverénně působící žena, která má styl. Její outfity nehýří barvami ani romantikou, ale vzhledem k jejímu typu chytře staví na temných tónech a výrazným akcentem podtrženém minimalismu.

Z kukly se zkrátka vyloupnul motýl. Jistě i zásluhou mladého návrháře Mirka Bárty, kterému dělá Libuška tvář. Ale musí tu být i jiné podněty. Samotné šaty totiž nestačí, pokud je nedotáhnou správné doplňky, účes, líčení. Také suverenita, s níž se vynesou. A Vojtková tato kritéria splňuje. Nejspíš se konečně našla, umí být sama za sebe. Možná ji potřebné sebevědomí dala utajovaná láska. Fešný muž, s nímž ji čtenářka Blesku v prosluněné pražské ZOO přistihla.