Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čtvrteční filmové premiéry: Porno na filmovém plátně...Love přichází do kin!

/
  • Čtvrteční filmové premiéry: Love konečně přichází do kin!
    Čtvrteční filmové premiéry: Love konečně přichází do kin! (čsfd.cz)
    17. září 2015 ● 11:33

    Každopádně největší peckou ve čtvrtečních filmových premiérách je film Edgara Noého Love. Kontroverzní téma sexu, které odhalí úplně všechno bez jakéhokoliv skrývání nebo zakrývání, vyvolá v divácích zaručeně diskuzi. Určitě stojí za to zajít do kina a film zhodnotit. Pokud ale máte radši akční filmy nebo napínavé životní příběhy, na chuť si přijdete také.

  • 1.

    Očima fotografky

    Dokumentární drama úžasné fotografky Zuzany Mináčové, která má na svém kontě jak umělecké fotky, tak portréty slavných, vypráví o jejím dramatickém životě, o tajemství, které odhalila až ve filmu a o tom, jak se vyvíjela její tvorba v průběhu let od okupace, nacismu, přes komunismus až doteď.

  • 2.

    Labyrint: Zkoušky ohněm

    Režisér Wes Ball se pustil do natočení scifi akčního thrilleru Labyrint: Zkoušky ohněm. A dal do toho vše, co mohl. Děj se točí kolem partičky mladých lidí, kteří jsou nuceni bojovat s tzv. raply. Ty postihl virus, při kterém se jim na těle začaly dělat hnisavá ložiska. A je jasné, že tím se nikdo nechce nakazit. Bude na hlavním hrdinovi Thomasovi, aby zachránil lidskou populaci. Dokáže to?

  • 3.

    Love

    Nymfomanka je proti tomuto snímku režiséra Edgara Noého nic. Kontroverzní film divákovi ukáže všechna stádia lásky, kterými lze projít. Od zamilovaných pohledů, po ryzí sex. A co teprve, když se k ústřední dvojici přidá někdo třetí? Pokud jste stydlínci, tak buďte rádi, že je v kinosálech tma. Červenat se budete určitě.

  • 4.

    Straight Outta Compton

    Ulice kalifornského Comptonu bývaly jedním z nejnebezpečnějších míst v Americe. Právě tady, v místě, jehož život řídily drogové gangy a pravidelné policejní šťáry, se narodila pětice kluků, kteří odsud dokázali vypadnout. Ze své frustrace, nenávisti a naštvání se rozhodli vyzpívat. Stvořili žánr zvaný „gangsta rap" a skupinu N. W. A., která patří k nejkontroverznějším hudebním sestavám historie. 

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy