Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Čtvrteční filmové premiéry: Tentokrát nás rozstřelí Gangster KA v čele s Hynkem Čermákem

/
  • Gangster KA v čele s Hynkem Čermákem ovládne česká kina!
    Gangster KA v čele s Hynkem Čermákem ovládne česká kina! (čsfd.cz)
    10. září 2015 ● 12:29

    Velká premiéra čekala na film z dílny českých tvůrců Gangster KA. Tam zazářil skvělý herec Hynek Čermák, který si střihl hlavní roli a poodhalil, jak to chodí mezi opravdovými gangstery. Další filmy ale budou také stát za to. Můžete se těšit na pořádný horor, akční romantickou komedii nebo historický italský film. 

  • 1.

    Gangster KA

    Hynek Čermák zazáří v hlavní roli filmu Gangster KA a ukáže divákům, jak to chodí v gangsterském podsvětí. Film byl natočen na motivy skutečných událostí a podle námětu reportéra Jaroslava Kmenty o cestě do polosvěta, kdy se peníze stanou posedlostí. Jak to chodí při podvodu za několik miliard? To se dozvíte v kině na filmu Gangster KA. 

     

  • 2.

    American Ultra

    Sci-fi akčněromantická komedie rozhodně není zárukou nudy. Jde o příběh nevýrazného prodavače, který se zničehonic stane akčním hrdinou, jenž v sobě objeví úžasné schopnosti. S těmi se ale bude muset naučit pracovat a rozhodně to nebude nic jednoduchého, protože ho při tom budou chtít zneškodnit vycvičení agenti. Sekundovat mu bude jeho přítelkyně, kterou si zahrála Kristen Stewart.

     

  • 3.

    Sinister 2

     

    Máte rádi horory? Tak tento film bude něco pro vás. Kdo se rád leká a bojí, musí do kina. Film Sinister 2 od tvůrců Paranormal Activity rozhodně není pro slabé žaludky. A asi ani pro lidi, kteří mají problémy se srdcem – lekavých scén je totiž ve filmu požehnaně. Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... 

     

  • 4.

    Úžasný Boccaccio

    Florencie, Itálie, rok 1348. Zatímco v toskánském městě řádí nelítostná černá smrt, skupina mladých lidí šlechtického původu se uchyluje do vily v nedalekých horách. Aby jim neradostný čas lépe utíkal, rozhodnou se, že si ho ukrátí vyprávěním. Jeden den, jeden zvolený král či královna, jeden příběh na vybrané téma. Z původní stovky povídek Boccacciova renesančního klenotu Dekameron si Paolo a Vittorio Tavianiové zvolili pět plných fantazie, lásky, touhy a groteskních úkladů.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy