Již v předchozím filmovém příběhu netopýřího muže měl jeho vůz dynamičtější a agresivnější tvary než dříve, ale nové vozidlo superhrdiny z města Gotham je doslova válečným strojem. "Se svými kulomety nedává svým nepřátelům žádnou šanci. Třes se Supermane!" píše například web Bousorama.

Superman a Batman se ve stejném filmu objeví vůbec poprvé v historii. Režisér Zack Snyder při zahájení natáčení v roce 2013 upřesnil, že oba hrdinové ve filmu nebudou spolupracovat, ale naopak proti sobě bojovat, což připustil, že by mohlo mnohé překvapit.

This just in! Our super new addition to the #WBTourHollywood is here! Come see the Batman v Superman: Dawn of Justice Batmobile for yourself, in person: http://budurl.com/booknowbatfans

Posted by Warner Bros. Studio Tour Hollywood on 3. září 2015

"Řekněme si to na rovinu, bude neuvěřitelné, když proti sobě budou stát dva největší superhrdinové," uvedl americký tvůrce. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Uvedení tohoto nového amerického dobrodružného velkofilmu se plánuje na březen 2016, i v Česku.

Video
Video se připravuje ...

Trailer na film Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti Facebook/Warner Bros.

Fotogalerie
7 fotografií