Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Batman zemřel! Na dálnici ho přejel jeho Batmobil

Autor: so, shp - 
18. srpna 2015
12:08

Ani Batman není nesmrtelný! Nejznámější imitátor proslulého superhrdiny Leonard Robinson (†51) zahynul při bizarní autonehodě, když se vracel z návštěvy u nemocných dětí. Zabil ho prakticky jeho vlastní Batmobil.

Leonard Robinson byl celosvětově proslulý, roky totiž v kostýmu Batmana navštěvoval děti v nemocnicích po východním pobřeží USA a vléval jim odvahu a naději do žil. V roce 2012 oběhl celý internet záznam, na kterém je vidět, jak Robinsona v jeho Batmobilu zastavují policisté a nemohou uvěřit svým očím, koho to vlastně chtějí kontrolovat.  

V neděli ale vláda Batmana definitivně skončila. Robinson jel z charitativní akce v Charlestonu po frekventované dálnici I-70, když jeho Batmobil v Marylandu vypověděl poslušnost. Zastavil v rychlém pruhu a chtěl nahlédnout pod kapotu vozidla. V tom ale do zadku Batmobilu narazila v plné rychlosti Toyota Camry a Batmobil pak srazil svého majitele.   

Panu Robinsonovi už nebylo pomoci. Je mi to strašně líto, protože ten muž obětoval vše, aby prosvětlil chmurné dny těžce nemocných dětí,“ vzdal Batmanovi poslední hold policejní seržant Stacey Cain, který u nehody zasahoval. 

bernadette ( 18. srpna 2015 13:37 )

Já taky. A pak ještě broučky s lucerničkama

Zobrazit celou diskusi